Aanbod

Bij Rensol menen we dat u niet enkel een installatie koopt, maar ook service en garantie. Die staan bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Onze opgegeven rendementen kloppen en we gebruiken enkel kwaliteitsproducten. Indien er zich onverhoopt toch een probleem voordoet, verhelpen wij dit zo spoedig mogelijk.

Lees meer
Rensol - installateur zonnepanelen

Batterijen

Batterijen zijn een onmisbare schakel in de energietransitie en hoewel ze een paar jaar geleden nauwelijks rendabel waren, zijn ze dat nu wel geworden. Daar zit enerzijds de afschaffing van de terugdraaiende teller voor iets tussen, maar anderzijds zijn de batterijen ook betaalbaarder geworden en bestaan er intussen ook kleinere modellen die uitbreidbaar zijn.

Lees meer
Rensol - installateur zonnepanelen

Zonnepanelen, omvormers, montage en elektrisch materiaal

Rensol biedt alle soorten zonnepanelen en omvormers qaan. Daarnaast zorgen wij ook voor alle nodige montage- en elektrische materialen. In deze sectie vindt u wat meer informatie over de producten die Rensol gebruikt om u een kwaliteitsvolle en betaalbare installatie aan te bieden.

Lees meer
Rensol - installateur zonnepanelen

Service & Garantie

U koopt niet enkel een pv installatie bij ons, maar ook service en garantie. Service en garantie staan bij ons hoog in het vaandel. Onze opgegeven rendementen voor uw pv installatie kloppen en onze producten zijn van hoge kwaliteit. Rensol is naast zonnepanelen installateur ook bewaker van zijn pv installaties.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x