Service & Garantie

Service & Garantie

Kwaliteit

Bij Rensol vinden wij dat u bij een bedrijf niet enkel een kwaliteitsvol product koopt, maar ook service en garantie. De wisselwerking tussen deze drie staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. 

Onze gebruikte producten zijn steeds van hoge kwaliteit. Indien er zich toch een probleem zou voordoen,trachten wij de oorzaak op te sporen en verhelpen wij het probleem.  Uiteraard is dit kosteloos indien de oorsprong van het probleem bij ons ligt.

Garantie

Soms vertoont zelfs een erg kwaliteitsvol product een gebrek. Daarom is het handig dat u op de hoogte bent van de gangbare garanties in de sector :

  • Productgarantie zonnepanelen: 10 jaar of 12 jaar
  • Vermogensgarantie zonnepanelen: 25 jaar
  • 90% na 10 jaar
  • 80% na 25 jaar
  • Productgarantie omvormers: 5, 10, 15, 20 of 25 jaar
  • Productgarantie bevestigingsmaterialen: 20 jaar
  • Productgarantie bekabeling: 10 jaar
  • Installatie garantie: 2 jaar

Service

Wij volgen uw dossier grondig op, zodat de installatie van uw zonnepanelen vlekkeloos kan verlopen.  De datum van plaatsing wordt doorgaans door ons voorgesteld, maar kan in onderling overleg besproken worden.

Wij houden in de mate van het mogelijke rekening met uw andere wensen . Terwijl uw dossier bij ons lopende is, maar ook na de plaatsing, kan u dus steeds contact opnemen.  Laat u ons vooral weten waar u tevreden over bent of wat u mist of belangrijk vindt.  Op deze manier kunnen wij onze service naar de klant blijvend verbeteren.

kWh garantie

Onze belangrijkste troef is de kWh garantie. Na ons bezoek en het opmaken van een offerte, schatten wij niet gewoon de jaarproductie van uw zonnepaneleninstallatie, maar gaan een stap verder. Wij garanderen u namelijk een hoeveelheid jaarlijkse energie die u zult produceren. Met onze kWh garantie bent u gerust dat uw installatie de beloofde kWh zal produceren en dat uw investering rendeert . Haalt u die niet (evaluatie na 1 jaar), dan komen wij terug bij u langs om samen vast te stellen wat de oorzaak hiervan is en hieraan te verhelpen. Het eventueel opgelopen tekort aan energie wordt daarenboven financieel gecompenseerd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x