Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Rensol staat sinds 2010 voor een uitstekende service en dit vanaf het eerste gesprek tot het in bedrijf stellen van de installatie. Voor ons is elke klant belangrijk zodat elke pv installatie op maat van de klant wordt gemaakt.

Door het aanbieden van een gevarieerd gamma kwaliteitsvolle zonnepanelen en de noodzakelijke omvormers, krijgt de klant een ruime keuze om van de voordelen van zonne-energie te genieten. Dankzij het ruime aanbod, krijgt de klant ook de nodige inspraak bij deze investering.

Aangezien we rekening houden met het rendement, de terugverdientijd en het esthetische, bieden wij een totaalpakket aan voor een eerlijke prijs. Prijs/kwaliteit streven wij steeds naar het beste aanbod op de markt.

Omdat Rensol niet over één nacht ijs gaat, wordt de opbrengst van een installatie grondig becijferd, waardoor wij aan onze klanten een gegarandeerde opbrengst  kunnen aanbieden. U weet bijgevolg perfect wat u van de opbrengst kan verwachten en welke besparing dit voor u meebrengt op welke termijn.

Rensol staat open voor installatie op alle soorten daken, behalve wanneer het dak asbest bevat. We installeren ook op de grond .

Bent u op zoek naar een prima installateur zonnepanelen in eigen regio? Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte. 

Door het invullen van dit formulier, verklaart u dat de ingevoerde gegevens correct zijn en geeft u Rensol het recht om deze te verwerken volgens de heersende wetgeving. Voor meer info over de bescherming van uw persoonsgegevens, verwijzen wij naar onze Data Protection Notice onderaan deze pagina.

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x