Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

---  Informatie Coronacrisis ---

Het coronavirus blijft het leven in ons land sterk beïnvloeden en zal dat vermoedelijk nog een hele tijd doen. De huidige maatregelen van de overheid blijven inhouden dat er maximaal fysiek contact vermeden dient te worden. 

In het kader hiervan en in teken van de volksgezondheid, heeft Rensol haar verantwoordelijkheid opgenomen en hebben onze adviseurs vanaf 17 maart, geen fysieke bezoeken meer afgelegd. 

Vanaf maandag 11 mei worden door de overheid echter enkele maatregelen versoepeld, zodat onze verkopers terug in de mogelijkheid zijn om een bezoek in te plannen, of een bezoek aan de showroom mogelijk te maken.  We willen echter volgende voorwaarden, die wij voor 100% steunen, benadrukken :

  • U dient vooraf een afspraak gemaakt te hebben met uw adviseur (dus geen vrije inloop)
  • 1,5 m afstand dient ten allen tijde gerespecteerd te worden
  • Maximaal 2 personen van hetzelfde gezin worden tegelijkertijd toegelaten
  • De handen dienen altijd grondig ontsmet te worden

Daarnaast kunnen wij u ook nog steeds van op afstand helpen. Met de ervaring en gerichte vragen van onze adviseurs, kunnen zij u ook via mail of telefoon verder helpen aan een indicatieve simulatie of offerte. 

We hopen oprecht dat de situatie de komende weken gunstig evolueert en het leven langzaam zijn weg kan vinden naar een nieuwe normaal.

Albrecht Van de Gucht

Zaakvoerder RENSOL

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rensol staat sinds 2010 voor een uitstekende service en dit vanaf het eerste gesprek tot het in bedrijf stellen van de installatie. Voor ons is elke klant belangrijk zodat elke pv installatie op maat van de klant wordt gemaakt.

Door het aanbieden van een gevarieerd gamma kwaliteitsvolle zonnepanelen en de noodzakelijke omvormers, krijgt de klant een ruime keuze om van de voordelen van zonne-energie te genieten. Dankzij het ruime aanbod, krijgt de klant ook de nodige inspraak bij deze investering.

Aangezien we rekening houden met het rendement, de terugverdientijd en het esthetische, bieden wij een totaalpakket aan voor een eerlijke prijs. Prijs/kwaliteit streven wij steeds naar het beste aanbod op de markt.

Omdat Rensol niet over één nacht ijs gaat, wordt de opbrengst van een installatie grondig becijferd, waardoor wij aan onze klanten een gegarandeerde opbrengst  kunnen aanbieden. U weet bijgevolg perfect wat u van de opbrengst kan verwachten en welke besparing dit voor u meebrengt op welke termijn.

Rensol staat open voor installatie op alle soorten daken, behalve wanneer het dak asbest bevat. We installeren ook op de grond .

Bent u op zoek naar een prima installateur zonnepanelen in eigen regio? Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte. 

Door het invullen van dit formulier, verklaart u dat de ingevoerde gegevens correct zijn en geeft u Rensol het recht om deze te verwerken volgens de heersende wetgeving. Voor meer info over de bescherming van uw persoonsgegevens, verwijzen wij naar onze Data Protection Notice onderaan deze pagina.

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x