Industriële installaties

Hier vindt u wat uitleg over onze grotere installaties. We zeggen bij Rensol immers helemaal niet nee tegen het grotere werk.

Elke plaatsing wordt voorafgegaan door een professionele en persoonlijke studie , die in de prijs begrepen zit. U hoeft dus geen extra kost  te betalen aan een extern studiebureau.

Kent u iemand die een fabriek bezit, veel elektriciteit verbruikt en ruimte heeft, of bent u zelf zo iemand ? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen voor een vrijblijvende offerte !

Lees meer
Rensol - installateur zonnepanelen

Galileigebouw

Dak op grote hoogte ✔
Groot verbruik ✔
Installatie op maat ✔
Drukke omgeving ✔
Technische complexiteit ✔
Bij Rensol houden we van een gezonde uitdaging om een perfecte hoeveelheid panelen op de juiste plaats te krijgen.

Lees meer
Rensol - installateur zonnepanelen

Verenfabriek Hermans

Hermans Verenfabriek is een Belgisch familiebedrijf, gespecialiseerd in het maken van allerhande industriële veren. Vandaag bieden zij wereldwijd hun diensten aan. Rensol heeft het 1950m² grote dak van hun fabriekspand omgetoverd in een winstgevend, milieuvriendelijk zonnedak.

Lees meer
Rensol - installateur zonnepanelen

Carrosserie De Smet

Een moderne garage heeft best wat behoefte aan elektrische energie. Bij carrosserie Desmet in Drogenbos kozen ze voor een slimme oplossing om aan die behoefte te voldoen : zonnepanelen.

Lees meer
Rensol - installateur zonnepanelen

Landbouwers

Landbouwers hebben best wat energie nodig. Denken we maar aan een koelinstallatie kuismachines, waterzuivering... Bij landbouwbedrijf Lemaire te Mollem hebben ze begrepen waar deze energie op een efficiënte manier te halen valt. Rensol plaatste er 108 panelen, goed voor een totaal vermogen van 30 kWp .

Lees meer
Rensol - installateur zonnepanelen

Publieke sector

Rensol plaatste al verschillende installaties op scholen, bibliotheken, een cultureel centrum, ... Zo kan de gemeenschap mee genieten van de voordelen die een PV-installatie met zich meebrengt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x