Onze tevreden klanten

Onze tevreden klanten
format_quote

Dag Marc,

Plaatsen van zonnepanelen is vandaag gebeurd en alles volgens mij OK

Een speciale vermelding voor vriendelijkheid en professionalisme personeel.

Klant uit Lennik

format_quote

Beste Marc,

Bij deze laten wij je weten dat wij graag met de firma Rensol verder willen voor het plaatsten van de zonnepanelen. Je kan de gehandtekende versie in bijlage terugvinden.

Ik wou je nogmaals bedanken voor je tijd, goede uitleg en aantrekkelijke offerte.

Klant uit Lembeek

format_quote

Ik wil het hele team van A tot Z bedanken voor de vlotte samenwerking en flexibiliteit. Alles verliep zoals afgesproken.

Klant uit Opwijk

format_quote

Zeer tevreden vanaf eerste contact tot plaatsing. Kan jullie sterk aanbevelen.

Christine uit Grimbergen

format_quote

Een zeer goede ervaring, heldere communicatie, degelijke opvolging. Een verademing om zo te kunnen werken.

Klant uit Sint-Ulriks-Kapelle

format_quote

Onze ervaring met Rensol is van de eerste tot de laatste dag positief ! We vroegen een eerste offerte 3 jaar geleden, maar deden er daarna niets meer mee. Toen we enkele maanden geleden een actualisatie van de offerte vroegen, werd dit snel en correct bezorgd. Vriendelijke, eerlijke en klantgerichte verkoper, techniekers, plaatsers, administratieve medewerkers,... Positieve ervaring over de hele lijn!

Kirsten uit Strombeek-Bever

format_quote

Topbedrijf!
Topservice!
Topcommunicatie!

Lies uit Humbeek

format_quote

Hartelijke dank voor de ongelofelijke goede service. Het is niet eenvoudig om een keuze als klant te maken maar we hebben er nog geen spijt van gehad. Een echte aanrader!

Nathalie uit Meise

format_quote

Toffe ploeg, correct en vooral veilig gewerkt.

Jean-François uit Wemmel

format_quote

Schitterende service, correcte afhandeling, exate timing. Bedankt.

Johan uit Humbeek

format_quote

We hebben Rensol ervaren als een bedrijf waar intern goed gecommuniceerd wordt en waarvoor het personeel blijkbaar zeer graag werkt. Daarenboven liepen alle contacten met ons, van pre-sales tot keuring, zoals gewenst.

Georges uit Elewijt

format_quote

Dit is de tweede maal dat we met Rensol werken, en het was twee maal echt super, zowel in verkoop als in de plaatsing.

Jan uit Haacht

format_quote

Zeer tevreden, goeie en vlotte service van begin tot eind! Een voorbeeld voor velen.

Klant uit Opwijk

format_quote

Vanaf het eerste contact had ik de indruk met een professioneel bedrijf te maken te hebben. Dit werd bevestigd door de volledige cyclus van verkoop tot finale plaatsing waarbij alle afdelingen hun professionalisme toonden. Een dikke 10/10 voor alle medewerkers en bedrijfsleiding! Keep up the good work !

Wim uit Merchtem

format_quote

Heel tevreden met Rensol: uitstekende service voor, tijdens en na installatie!

Stijn uit Wemmel

format_quote

Wij zijn zeer tevreden over de volledige gang van zaken: duidelijke uitleg, goede communicatie tijdens het proces, bereidheid van de plaatsers om probleem ter plaatse op te lossen zonder meerprijs. Keuring snel gebeurd en energieleverancier werd ingelicht. Dikke pluim voor jullie allemaal!

An uit Bavegem

format_quote

Fantastisch goede ervaring met dit bedrijf! Wij zijn zeker tevreden klanten. Alles was helder en geen enkele vraag was te veel.

Sandra uit Willebroek

format_quote

Hey Kim,

Ik wil je even op de hoogte brengen van het fantastische werk dat geleverd is door jullie mensen. Het waren stuk voor stuk vakmensen die zeer goed werk hebben geleverd. Niet alleen waren het vak mensen, het waren ook beleefde mensen. Enorm aangenaam om zo te kunnen samen werken, ik zal het dan ook altijd in mijn achterhoofd houden doorheen mijn carrière als facility manager om jullie te betrekken waar mogelijk bij eventueel grotere projecten.

Geef ze nog maar eens een dikke pluim.

Jens uit Rumst

format_quote

Beste heer Royackers,

Op 19/03 werden de zonnepanelen geplaatst en gisteren werd het geheel gekeurd door de firma Aceg.

Alles is keurig in orde waarvoor dank.

Bij deze wil ik U oprecht bedanken voor de uiterst goede service die het ganse Rensol team heeft geleverd. (verkoop, plaatsing, klantendienst, boekhouding, opvolging enz...)

En de panelen lijken nog goed te werken op de koop toe !

Hartelijk dank, ik zal de firma Rensol zeker aanbevelen.

Klant uit Merchtem

format_quote

Bedankt voor de perfecte plaatsing ,heel tevreden van de plaasters . Heel goed werk verricht ,netheid prima. En aangenaam om mee samen te werken.

Mag ook gezegd worden dat niettegenstaande de huidige crisis de firma Rensol aan zijn verplichtingen voldoet .

Familie uit Groot-Bijgaarden

format_quote

Beste Kristof,

Met deze wil ik je laten weten dat wij al bij onze eerste afspraak een goed gevoel hadden met u en dat is voor ons van groot belang. Jou technische uitleg was klaar en duidelijk en kon je altijd de gepaste uitleg geven, maw. kennis van de producten.

Ik moet eerlijk zijn er was iemand voor u maar in de camera was mijn goesting over en heb hem laten vertrekken. Ik ben technisch adviseur geweest in de bouw en heb de ervaring meegekregen dat men gekeurd wordt aan de deur !

Alsook wil ik je bedanken voor de service van gisteren met mijn elektriciteitsleverancier, ondertussen hebben ze zich toch bedacht en komt alles wel

Eugeen uit Humbeek

format_quote

Beste Kim,

Hierbij wil ik graag meedelen dat de installateurs die deze week langsgekomen zijn voor de installatie van de zonnepanelen heel vriendelijk en professioneel waren! Zij stonden open voor gestelde vragen en gaven steeds ook duidelijke informatie.

In een mum van tijd was alles geïnstalleerd.

Klant uit Moerzeke

format_quote

Rensol komt zijn beloftes na en geeft correcte informatie. Ik ben super tevreden van de installatie en het super rendement.

Klant uit Kortenberg

format_quote

Uiterst tevreden over de ganse lijn.

Hilde uit Meise

format_quote

Vanaf het eerste contact met Rensol verliep alles vlot en op een correcte manier. Elke stap werd klaar en duidelijk uitgelegd.

Ook werden de foto's genomen door Rensol bij de plaatsing doorgestuurd.

Het hele team van Rensol krijgt van mij een pluim.

Albert uit Grimbergen

format_quote

Tevreden klant

  1. Offerte zelfde dag als aanvraag nog gekregen.
  2. Uitvoering gebeurde binnen afgesproken termijn.
  3. Installatie en afspraken steeds op tijd en volgens planning.
  4. Werf werd netjes achtergelaten.

Ik kan Rensol enkel aanbevelen aan iedereen die zonnepanelen overweegt.

Stijn uit Steenhuffel

format_quote

Hallo Stijn,

Bij deze willen we jou, maar eigenlijk ook het hele team van Rensol waarmee we te maken hadden gedurende het hele proces van harte danken voor de aangename en vlekkeloze samenwerking!

Het begon met Kim Cammaert die ons bij het kennismakingsproces met jullie firma alle mogelijkheden klaar en duidelijk uitlegde met kennis van zake en op een eerlijke manier. Daar houden we van.

Dit zorgde ervoor dat er vanaf de start duidelijke verwachtingen werden geschept en goede afspraken werden gemaakt en deze werden vanaf de start tot op het eind perfect gevolgd.

Nadien heb jij de planning perfect opgevolgd door regelmatig contact en was je ook heel behulpzaam om al de kabel te leveren zodat we deze op voorhand al konden leiden vanuit de technische ruimte beneden tot boven op het dak.

Uiteindelijk kwamen Jano, Michael en Nicolas dan deze maandag, zoals afgesproken, de zonnepanelen installeren. Dit verliep zeer vlot. Het volledige team was zeer vriendelijk, aangenaam en professioneel. Jano vertelde heel duidelijk wat het plan was voor de dag en informeerde ons over iedere taak die werd uitgevoerd. Zowel Jano als Nicolas en Michael voerden het werk zeer efficient en effectief uit met de nodige omzichtigheid en respect voor het materieel en de omgeving. Op het einde van de werkzaamheden werd ook alles mooi opgeruimd en gekuist en behalve de zonnepanelen op ons dak en de omvormer in onze technische ruimte was er geen aanwijzing meer dat de ploeg was langs geweest.

Jano heeft samen met ons ook nog de toer van het huis en de omgeving gedaan om zeker te zijn dat alles naar wens was verlopen en om na te gaan of alles was geplaatst zoals gewenst. Ook heeft Jano nog alles uitgelegd over de werking van de omvormer en heeft hij nog samen met ons de software van Fronius op onze laptop geïnstalleerd. En ten slotte heeft hij nog met ons de volgende stappen overlopen die we de volgende weken, maanden moeten nemen.

Kortom, een geweldige ervaring van het begin tot het einde!

Familie uit Haacht

format_quote

Hallo Kim,

In de eerste plaats wil ik jou bedanken voor jouw expertise en jouw deskundige raad en daad in ons zonnepanelenavontuur. 😉 Nen dikke merci!

Ook weet ik dat ik steeds op jou kan rekenen bij eventuele vragen en dat stelt mij gerust.

Wij zijn ook supertevreden over het installatieteam en de deskundigheid waarmee jouw teamleden onze zonnepanelen geïnstalleerd en aangeschakeld hebben. Superbedankt allemaal!! Jullie zijn een topteam!!

Dus nogmaals bedankt voor de snelle en uitstekende service! Ook onze app werkt zoals het moet.

An uit Wemmel

format_quote

Hallo Kim,

Ik wil jullie nog eens bedanken voor de professionele aanpak! Van offerte tot installatie en algemene opvolging.

Klant uit Kortenberg

format_quote

Beste Kim,

We wouden jou en je medewerkers nog bedanken voor het geleverd werk. We zijn zeer tevreden van jullie dienstverlening!

Klant uit Bertem

format_quote

Beste Kim,

Het team dat langs kwam was heel vriendelijk en professioneel!

Annelies

format_quote

Beste,

Graag wil ik jullie bedanken voor de studie en uitwerking van ons PV-project! Sta me toe om dit in chronologische volgorde te doen.

Luc,

bedankt om op korte termijn na onze contactvraag een duidelijk beeld te schetsen, duidelijke informatie te verschaffen en offertewijzigingen snel te beantwoorden.

Hier in de buurt gaat de mond aan mond reclame duidelijk goed. Gisteren achter op de hoek , eind augustus een straat verder en ook mijn ouders hebben een aanschaf van een PV installatie na een nog te plannen renovatie van het dak in hun achterhoofd.

Kobe en de dame van de klantendienst,

bedankt voor de inplantingsplannen en het toegewezen realisatiemoment.

Maarten, Sam en Peter-Jan,

Bedankt voor de vakkundige plaatsing met steeds oog voor afwerking, veiligheid en de duidelijke toelichting van de installatie nadien.

Het was zeer aangenaam om jullie deze morgen als gedreven team aan de slag te zien gaan!

Familie uit Elewijt

format_quote

De inspectie is hier juist bij ons geweest en je kan aan Antoni en Koen zeggen dat hij het een model voorbeeld vond van een goede installatie 😊.
Job well done voor hun alle twee. 👌 👏

Carina uit Sint-Stevens-Woluwe

format_quote

Jullie man en eigenaar van de zaak is vandaag bij ons geweest. Ik kan u vertellen wij vonden het een fantastische man die zeer goed weet waarover hij spreekt. We waren wel een beetje nerveus omdat wij nooit bezoek bekomen, maar jullie man straalde wijsheid liefde en begrip uit, en dan was het voor ons oké. Alsook mocht hij graag tee, wel een beetje straf vond hij, maar heeft zijn beker toch leeggedronken. Dus al bij al, is de firma Rensol met zijn prachtige medewerkers voor ons de firma die bij ons de zon komen opvangen, en zijn wij dankbaar dat er nog zulke mensen bestaan.

Walter en Gaby uit Keerbergen

format_quote

Wij zijn ZEER TEVREDEN van Rensol . Zelden zo een professionele firma gezien in de bouwsector.

Klant uit Tervuren

format_quote

Met deze mail wil ik jullie bedanken voor jullie uitleg en plaatsing van de zonnepanelen. De infoavond in het gemeentehuis van Kortenberg werd op een zeer duidelijke manier uiteengezet. Nu over jullie ploeg dat de installatie geplaatst heeft. Ik heb er maar een woord voor : PERFECT. Die mensen zijn degelijk en vriendelijk. Ook de ploegbaas is meer dan OK, met kennis en uitleg. Dank u voor deze positieve ervaring.

Mathieu uit Kortenberg

format_quote

Vandaag hebben jullie mensen onze zonnepanelen komen installeren. Bij deze wil ik jullie nog eens extra bedanken voor de professionele aanpak hiervan. Van bij de bestelling tot bij de plaatsing ervan werd alles correct afgehandeld. Ook de uitleg + de info map werd met ons duidelijk overlopen.

Franky en Els uit Merchtem

format_quote

Vandaag werden de zonnepanelen geïnstalleerd. Ik wou jullie even laten weten dat de plaatsers, en dan vooral degene die de leiding had, zeer vriendelijk, professioneel en behulpzaam waren. Fijn om te zien dat deze ploeg goed werk levert en er blijkbaar ook nog plezier aan beleeft!

Annik uit Humbeek

format_quote

Op vrijdag 07/09 hebben uw collega's bij ons zonnepanelen gelegd. Bij deze willen wij u graag complimenteren met uw personeel. Uw mensen waren stipt, vriendelijk, professioneel, uiterst beleefd en hebben onze woning heel netjes achter gelaten. Aangezien mond aan mond reclame nog steeds de beste reclame is, kan u zich verzekeren dat door deze werkploeg, wij uw firma zullen aanraden.

Familie uit Lebbeke

format_quote

Hartelijk dank voor de goede opvolging, we gaan jullie zeker aanbevelen. Een tevreden klant!!!

Familie uit Bornem

format_quote

We kunnen met veel plezier melden dat wij uiterst tevreden zijn met alle stappen die in dit dossier zijn gezet.

Stefaan en Monique

format_quote

Goeiemorgen iedereen, Eergisteren werden -zoals afgesproken- onze zonnepanelen geplaatst. Na het beëindigen van de installatie hebben we bij onszelf de bedenking gemaakt : “Indien de installatie even goed werkt als de ploeg die ze plaatste, dan hebben we zeker de goede keuze gemaakt. " Wij willen jullie dan ook graag laten weten dat we zeer tevreden zijn over de plaatsing door de driekoppige ploeg van medewerkers. De ploegbaas op kop, het waren stuk voor stuk vriendelijke en werkgrage mensen. Hoffelijk en behulpzaam. Telkens wanneer nodig, overleg met de klant. Wees ervan overtuigd dat hun handelswijze voor de klant een groot deel van jullie reputatie uitmaakt. Terloops: het uitzicht valt best mee. De panelen ogen discreet en vallen dus eigenlijk weinig op, mede door hun inplanting. Prettige ervaring dus. Hopelijk zullen we even tevreden blijven van de installatie zelf, want dat blijft uiteraard altijd wat afwachten. Aan de zon zal het op dit ogenblik alvast niet liggen. Best tevreden klanten dus en dat mag ook wel eens gezegd worden.

Rita en Mark uit Schepdaal

format_quote

Zoals ik in het verleden al heb aangegeven ben ik meer dan tevreden over jullie professionele aanpak en service. Ook de snelle reactietijd zoals ook nu na de technische keuring. Ik wil alvast het hele team bedanken voor alle goede zorgen.

David uit Merchtem

format_quote

Beste Wendy en bij uitbreiding het hele team, Wij zijn tot dusver super tevreden met en over de wijze waarop Rensol de aankoop, plaatsing en afwikkeling van de zonnepanelen heeft gedaan. Dus complimenten en dank van een tevreden klant voor wie het betreft!

Klant uit Bierbeek

format_quote

Via deze weg wil ik jullie bedanken voor jullie vakkundige en correcte werkuitvoering voor het plaatsen van de zonnepannelen. Vanaf het eerste contact tot en met het plaatsen van de panelen is alles probleemloos en vlot verlopen en indien er nog vragen waren, werden deze ook altijd op korte termijn beantwoord.

Christa uit Lubbeek

format_quote

Maandag 5 februari kwam een ploeg van 3 mensen onze zonnepanelen plaatsen. Mogen we jullie hierbij van harte feliciteren voor de perfecte service die deze 3 hebben geleverd? Ze waren meer dan stipt op tijd (ondanks het vriesweer en de files). Ze gingen zeer gestructureerd en georganiseerd te werk en werkten non-stop verder. Geen getreuzel, gelanterfanter, vriendelijk, geduldig en beleefd....kortom: een topploeg. Mooie en duidelijke uitleg gekregen na afloop, werf en parking netjes opgeruimd, op tijd begonnen en op tijd gedaan.....verzorg deze 3, leg ze in de watten en zorg dat je ze kan houden want ze zijn een zeldzaamheid op de arbeidsmarkt. Zelden zo tevreden geweest van externe mensen in ons huis!!!!! Ook van Kim zijn we trouwens heel tevreden. Hij was steeds bereid, zoveel als we het nodig vonden, om ons uitleg te geven...zonder hem hadden we nooit het contract getekend. Zijn deskundigheid en bereikbaarheid hebben ons overtuigd. En velen hebben voor hem geprobeerd ons te overtuigen om over te stappen op zonne-energie. Wij zeggen het zeker voort. Nog een fijne dag verder en de groeten aan iedereen....

Eddy en Frie uit Haasrode

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x