Onze tevreden klanten

Onze tevreden klanten
format_quote

De inspectie is hier juist bij ons geweest en je kan aan Antoni en Koen zeggen dat hij het een model voorbeeld vond van een goede installatie 😊.
Job well done voor hun alle twee. 👌 👏

Carina uit Sint-Stevens-Woluwe

format_quote

Jullie man en eigenaar van de zaak is vandaag bij ons geweest. Ik kan u vertellen wij vonden het een fantastische man die zeer goed weet waarover hij spreekt. We waren wel een beetje nerveus omdat wij nooit bezoek bekomen, maar jullie man straalde wijsheid liefde en begrip uit, en dan was het voor ons oké. Alsook mocht hij graag tee, wel een beetje straf vond hij, maar heeft zijn beker toch leeggedronken. Dus al bij al, is de firma Rensol met zijn prachtige medewerkers voor ons de firma die bij ons de zon komen opvangen, en zijn wij dankbaar dat er nog zulke mensen bestaan.

Walter en Gaby uit Keerbergen

format_quote

Wij zijn ZEER TEVREDEN van Rensol . Zelden zo een professionele firma gezien in de bouwsector.

Klant uit Tervuren

format_quote

Met deze mail wil ik jullie bedanken voor jullie uitleg en plaatsing van de zonnepanelen. De infoavond in het gemeentehuis van Kortenberg werd op een zeer duidelijke manier uiteengezet. Nu over jullie ploeg dat de installatie geplaatst heeft. Ik heb er maar een woord voor : PERFECT. Die mensen zijn degelijk en vriendelijk. Ook de ploegbaas is meer dan OK, met kennis en uitleg. Dank u voor deze positieve ervaring.

Mathieu uit Kortenberg

format_quote

Vandaag hebben jullie mensen onze zonnepanelen komen installeren. Bij deze wil ik jullie nog eens extra bedanken voor de professionele aanpak hiervan. Van bij de bestelling tot bij de plaatsing ervan werd alles correct afgehandeld. Ook de uitleg + de info map werd met ons duidelijk overlopen.

Franky en Els uit Merchtem

format_quote

Vandaag werden de zonnepanelen geïnstalleerd. Ik wou jullie even laten weten dat de plaatsers, en dan vooral degene die de leiding had, zeer vriendelijk, professioneel en behulpzaam waren. Fijn om te zien dat deze ploeg goed werk levert en er blijkbaar ook nog plezier aan beleeft!

Annik uit Humbeek

format_quote

Op vrijdag 07/09 hebben uw collega's bij ons zonnepanelen gelegd. Bij deze willen wij u graag complimenteren met uw personeel. Uw mensen waren stipt, vriendelijk, professioneel, uiterst beleefd en hebben onze woning heel netjes achter gelaten. Aangezien mond aan mond reclame nog steeds de beste reclame is, kan u zich verzekeren dat door deze werkploeg, wij uw firma zullen aanraden.

Familie uit Lebbeke

format_quote

Hartelijk dank voor de goede opvolging, we gaan jullie zeker aanbevelen. Een tevreden klant!!!

Familie uit Bornem

format_quote

We kunnen met veel plezier melden dat wij uiterst tevreden zijn met alle stappen die in dit dossier zijn gezet.

Stefaan en Monique

format_quote

Goeiemorgen iedereen, Eergisteren werden -zoals afgesproken- onze zonnepanelen geplaatst. Na het beëindigen van de installatie hebben we bij onszelf de bedenking gemaakt : “Indien de installatie even goed werkt als de ploeg die ze plaatste, dan hebben we zeker de goede keuze gemaakt. " Wij willen jullie dan ook graag laten weten dat we zeer tevreden zijn over de plaatsing door de driekoppige ploeg van medewerkers. De ploegbaas op kop, het waren stuk voor stuk vriendelijke en werkgrage mensen. Hoffelijk en behulpzaam. Telkens wanneer nodig, overleg met de klant. Wees ervan overtuigd dat hun handelswijze voor de klant een groot deel van jullie reputatie uitmaakt. Terloops: het uitzicht valt best mee. De panelen ogen discreet en vallen dus eigenlijk weinig op, mede door hun inplanting. Prettige ervaring dus. Hopelijk zullen we even tevreden blijven van de installatie zelf, want dat blijft uiteraard altijd wat afwachten. Aan de zon zal het op dit ogenblik alvast niet liggen. Best tevreden klanten dus en dat mag ook wel eens gezegd worden.

Rita en Mark uit Schepdaal

format_quote

Zoals ik in het verleden al heb aangegeven ben ik meer dan tevreden over jullie professionele aanpak en service. Ook de snelle reactietijd zoals ook nu na de technische keuring. Ik wil alvast het hele team bedanken voor alle goede zorgen.

David uit Merchtem

format_quote

Beste Wendy en bij uitbreiding het hele team, Wij zijn tot dusver super tevreden met en over de wijze waarop Rensol de aankoop, plaatsing en afwikkeling van de zonnepanelen heeft gedaan. Dus complimenten en dank van een tevreden klant voor wie het betreft!

Klant uit Bierbeek

format_quote

Via deze weg wil ik jullie bedanken voor jullie vakkundige en correcte werkuitvoering voor het plaatsen van de zonnepannelen. Vanaf het eerste contact tot en met het plaatsen van de panelen is alles probleemloos en vlot verlopen en indien er nog vragen waren, werden deze ook altijd op korte termijn beantwoord.

Christa uit Lubbeek

format_quote

Maandag 5 februari kwam een ploeg van 3 mensen onze zonnepanelen plaatsen. Mogen we jullie hierbij van harte feliciteren voor de perfecte service die deze 3 hebben geleverd? Ze waren meer dan stipt op tijd (ondanks het vriesweer en de files). Ze gingen zeer gestructureerd en georganiseerd te werk en werkten non-stop verder. Geen getreuzel, gelanterfanter, vriendelijk, geduldig en beleefd....kortom: een topploeg. Mooie en duidelijke uitleg gekregen na afloop, werf en parking netjes opgeruimd, op tijd begonnen en op tijd gedaan.....verzorg deze 3, leg ze in de watten en zorg dat je ze kan houden want ze zijn een zeldzaamheid op de arbeidsmarkt. Zelden zo tevreden geweest van externe mensen in ons huis!!!!! Ook van Kim zijn we trouwens heel tevreden. Hij was steeds bereid, zoveel als we het nodig vonden, om ons uitleg te geven...zonder hem hadden we nooit het contract getekend. Zijn deskundigheid en bereikbaarheid hebben ons overtuigd. En velen hebben voor hem geprobeerd ons te overtuigen om over te stappen op zonne-energie. Wij zeggen het zeker voort. Nog een fijne dag verder en de groeten aan iedereen....

Eddy en Frie uit Haasrode

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x