Vacature

Assistent Projectleider technische backoffice

Wie zijn wij ?

Sinds 2010 is Rensol, gelegen in Asse, op de Vlaamse markt aanwezig als installateur van zonnepanelen. Gezien de huidige ecologische uitdagingen en focus op duurzame energie volgen wij nauwgezet de nieuwste ontwikkelingen binnen hun sector zoals uitbreidbare opslagcapaciteit, gestuurd laden van elektrische wagens, afstemmen van verbruik op de productie van elektriciteit, … Na een grondige studie worden deze geïmplementeerd en opgenomen in het aanbod aan hun klanten.

Het team bestaat uit een 25-tal gedreven medewerkers. Om de
installaties feilloos te laten verlopen staat de Technische Backoffice
elke dag opnieuw paraat : zij vormen de schakel tussen de verkoop en de installatie en zijn zo’n beetje de draaischijf van het ganse bedrijf.

 

Kobe, Cedric, Wouter en Vincent doen dit met volle overtuiging, maar
zij kunnen versterking gebruiken onder de vorm van een Assistent
Projectleider.

Wie zoeken wij?

Ter ondersteuning van het team zijn we op zoek naar een Assistent
Projectleider voor de Technische Backoffice. Je bent het eerste
aanspreekpunt voor jouw collega’s omtrent het maken van elektrische schema’s, stock beheren en bestellingen uitvoeren en je staat de klant te woord voor het opmaken van de planning en nazorg van de installatie.

 • Gezien de complexiteit van de materie zoeken we bij voorkeur iemand met studies op bachelor niveau of gelijkwaardig door ervaring.
 • Iemand met een enorme interesse in techniek! Kennis is meegenomen, maar de wil om je hierin te verdiepen -en te blijven bijleren- is belangrijker dan je huidige kennis.
 • Je kan goed samenwerken in teamverband, dit betekent open
  communiceren met je collega’s, hen betrekken bij waar je mee bezig bent en bijspringen waar nodig.
 • Je bent heel kritisch ten aanzien van informatie die je krijgt en
  verwerkt van collega’s, klanten en externen. Elke fout binnen de Technische Backoffice heeft immers gevolgen tijdens de uitvoering en afhandeling van het project en beïnvloedt zo het ganse verdere proces.
 

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een ambitieuze werkomgeving : de voorbije 12 jaar heeft Rensol een sterke groei gekend, en de groeiplannen voor de komende jaren liggen klaar!
 • De nodige vrijheid om je eigen werk te organiseren.
 • Een dynamisch team waarbij je kan rekenen op de ondersteuning van je collega’s (en waarbij je collega’s waar nodig ook op jou zullen rekenen).
 • De kans – en begeleiding – om veel bij te leren.
 • Een ideale instapfunctie, om van daaruit de basis te leggen en je verder te ontwikkelen binnen Rensol.
 
Groepsfoto medewerkers Rensol
Rensol realisatie met zonnepanelen op het dak van Carrosserie Vanerum in Zellik
Rensol realisatie met zonnepanelen op het dak van het bedrijf De Schuur in Gent

Hoe solliciteren ?

Heb je zin om de handen uit de mouwen te steken ? Geloof je in de voordelen van duurzame energie ? Aarzel dan zeker niet en bezorg ons je cv met een woordje uitleg omtrent je interesse in deze vacature. Mailen mag naar sandra@rensol.be. Binnen een week mag je een seintje verwachten en kijken we samen of jij onze nieuwe medewerker wordt !

Team van installateurs Rensol tussen zonnepanelen