Als Elektricien ben je de laatste schakel in het afwerken van de installatie bij onze klanten. Het voorbereidende werk is reeds gebeurd door de installateurs (kabels leggen, …), aan jou om de koppeling tussen het net en de omvormer tot een goed einde te brengen.

Wie zijn we ?

Sinds 2010 is Rensol aanwezig op de Vlaamse markt en ondertussen uitgegroeid tot een gevestigde waarde op de markt van installateurs zonnepanelen. We willen iedereen bewust maken van de voordelen van PV-installaties en willen ons steentje bijdragen tot de ecologische uitdaging waarmee we de komende jaren en decennia te maken zullen krijgen. We volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet en implementeren ze constant in ons aanbod naar de klant (integratie van panelen met de mogelijkheid tot uitbreidbare opslagcapaciteit, afstemmen van verbruik op productie van elektriciteit, gestuurd laden van elektrische wagens, …). Op die manier draagt Rensol zijn steentje bij tot een gezondere toekomst voor de komende generaties.

Het volledige team bestaat uit een 45-tal gedreven medewerkers. Om de afwerking van de installaties feilloos te laten verlopen, zijn we op zoek naar een bijkomende Elektricien.

Wat houdt de rol van Elektricien precies in ?

Ter ondersteuning van onze ploegen zonnepaneelinstallateurs en dakwerkers zijn we op zoek naar een elektricien met ervaring in huishoudelijke omgevingen, meer bepaald in de renovatie.
Je bent vaak alleen onderweg en bezoekt dagelijks 2 tot 6 klanten. Bij elke klant zorg je voor de netkoppeling van de omvormer. Je werkt verzorgd, netjes en je houdt rekening met de wensen van de klant. Je denkt mee over problemen die ter plaatse naar boven komen.

Naast vakbekwaamheid staat Rensol gekend voor zijn service en klantgerichtheid. Jij bent tijdens jouw bezoek het gezicht van Rensol en staat dus ook garant voor een uitstekende service.

Wie zoeken wij ?

Je hebt een diploma elektriciteit of elektromechanica (TSO of BSO) en al enkele jaren ervaring in de renovatie. Je hebt een degelijke kennis van het AREI en je kunt logisch nadenken. Indien je het diploma niet bezit, kun je je kennis door ervaring aantonen. De techniek van zonnepanelen en omvormers leer je in ons bedrijf.

Hopelijk herken je jezelf daarnaast in volgende elementen :

  • Je hecht belang aan je eigen veiligheid en die van je collega’s
  • Je kan zelfstandig werken maar bent ook een teamplayer (ondanks dat je veel alleen op de baan bent is een goede communicatie en uitwisseling met collega’s belangrijk)
  • Je bent bereid om bij te leren
  • Je beschikt over een rijbewijs B

 

Wat mag je van ons verwachten ?

  • Een ambitieuze werkomgeving : de voorbije 13 jaar heeft Rensol een sterke groei gekend, en de groeiplannen voor de komende jaren liggen klaar !
  • Een mobiele job met ruimte voor vrijheid en zelfstandigheid
  • Een goede verloning volgens de barema’s van de bouwsector (PC 124) met 32 vakantiedagen en standaard extra voordelen zoals dagvergoedingen, …
  • Een tof team, waar naast hard werken ook ruimte is om samen plezier te maken
  • Doorgroeimogelijkheden in functie van je ervaring en ambitie
Groepsfoto medewerkers Rensol
Rensol realisatie met zonnepanelen op het dak van Carrosserie Vanerum in Zellik
Rensol realisatie met zonnepanelen op het dak van het bedrijf De Schuur in Gent

Hoe solliciteren ?

Heb je veel zin om de handen uit de mouwen te steken ? Geloof je in de voordelen van duurzame energie ? Aarzel dan zeker niet en bezorg ons je cv met een woordje uitleg omtrent je interesse in deze vacature. Mailen mag naar sandra@rensol.be. Binnen een week mag je een seintje verwachten en kijken we samen of jij onze nieuwe medewerker wordt !

Team van installateurs Rensol tussen zonnepanelen