De Office Manager zorgt voor de administratieve en organisatorische ondersteuning van de dagelijkse werkzaamheden binnen Rensol, gaande van het beheer van het wagenpark tot de samenwerking met de leveranciers en de organisatie van events.

Wie zijn we ?

Sinds 2010 is Rensol aanwezig op de Vlaamse markt en is uitgegroeid
tot een gevestigde waarde op de markt van installateurs zonnepanelen.  We willen iedereen bewust maken van de voordelen van PV-installaties en willen ons steentje bijdragen tot de ecologische uitdaging waarmee we de komende jaren en decennia te maken zullen krijgen. We volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet en implementeren ze constant in ons aanbod naar de klant (integratie van panelen met de mogelijkheid tot uitbreidbare opslagcapaciteit, afstemmen van verbruik op productie van elektriciteit, gestuurd laden van elektrische wagens, …). Op die
manier draagt Rensol zijn steentje bij tot een gezondere toekomst voor de komende generaties.

Het volledige team bestaat uit een 25-tal gedreven medewerkers. Ter versterking van het team is men momenteel op zoek naar een Office Manager.

Wat houdt de rol van Office Manager precies in ?

Bij Rensol ben je als Office Manager een centrale schakel in de dagelijkse werking. Naast het beheer van het wagenpark sta je in voor de aankoop van de handelsgoederen (zoals panelen en omvormers) maar ook bureaumateriaal, werkkledij, … Je plaatst de bestellingen, volgt deze op en je verwerkt de leveringen in het systeem. Je kijkt er op toe dat de geldende policies nageleefd en/of bijgestuurd worden, je beheert de fysieke werkomgeving, zorgt voor de praktische organisatie van evenementen, … Kortom een uitdagende en afwisselende job in een zeer fijne werkomgeving !

Meer concreet betekent dit :

 • Het beheer van een 40-tal voertuigen (opvolging onderhoud en keuringen, bandenwissel, beheer tankkaarten, verwerken boetes, …)
 • Beheer van policies omtrent gebruik van wagen, gsm, … : zorgen dat deze nageleefd worden maar ook updaten of optimaliseren wanneer nodig
 • Contacten onderhouden met leveranciers, lopende contracten evalueren en waar nodig prijzen onderhandelen
 • Stockopvolging, plaatsen van bestellingen, verwerken van leveringen, …
 • Beheer van het gebouw, gaande van het dak, tuin en gebouw (netheid, toegankelijkheid, onderhoud) tot bijvoorbeeld het uitwerken van een parking beleid en de zorg voor de keuken.
 • Evenementen organiseren en hierbij de nodige praktische ondersteuning voorzien (catering, benodigdheden zoals beamer, setting, …)
 • Back up bij afwezigheid van de management assistant.

Wie zoeken wij ?

 • Om dit ruime takenpakket efficiënt te beheren zoeken we iemand die administratief sterk is en ordelijk en planmatig te werk gaat.
 • Je bent communicatief en waar nodig kan je ook assertief optreden.
 • Je krijgt ruimte om dit takenpakket verder vorm te geven, dit betekent ondermeer zelf initiatief nemen en kijken wat beter kan.
 • De sfeer binnen Rensol wordt getypeerd door een sterke teamspirit, en dit verwachten we ook van elke nieuwe medewerker. In deze rol heb je trouwens linken met alle afdelingen, dus je zal sowieso met meerdere mensen samenwerken.
 • Je kan vlot werken met MS Office en je kan je snel inwerken in nieuwe programma’s.
 • Je kennis Nederlands is uitstekend, en je beschikt ook over een voldoende kennis Frans.

Wat mag je van Rensol verwachten ?

 • Een ambitieuze werkomgeving : de voorbij 12 jaar heeft Rensol een sterke groei gekend, en het is de ambitie om deze groei ook de komende jaren verder te realiseren.
 • Een dynamisch team waarbij je kan rekenen op de ondersteuning van je collega’s (en waarbij je collega’s ook op jou zullen rekenen).
 • De vrijheid om je eigen werk te organiseren en verder vorm te geven.
 • Een familiale sfeer, informeel en no nonsense, waar je gewoon jezelf kan zijn.
Groepsfoto medewerkers Rensol
Rensol realisatie met zonnepanelen op het dak van Carrosserie Vanerum in Zellik
Rensol realisatie met zonnepanelen op het dak van het bedrijf De Schuur in Gent

Hoe solliciteren ?

Interesse in de rol van Office Manager ? Organisatie en efficiëntie zijn je stokpaardjes ? Geloof je in de voordelen van duurzame energie ? Aarzel dan zeker niet en bezorg ons je cv met een woordje uitleg omtrent je interesse in deze vacature. Mailen mag naar sandra@rensol.be. We kijken er alvast naar uit om kennis te maken !

Team van installateurs Rensol tussen zonnepanelen