Vacature

Projectleider technische backoffice

Wie zijn we ?

Sinds 2010 is Rensol aanwezig op de Vlaamse markt en ondertussen uitgegroeid tot een gevestigde waarde op de markt van installateurs zonnepanelen. We willen iedereen bewust maken van de voordelen van PV-installaties en willen ons steentje bijdragen tot de ecologische uitdaging waarmee we de komende jaren en decennia te maken zullen krijgen. We volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet en implementeren ze constant in ons aanbod naar de klant (integratie van panelen met de mogelijkheid tot uitbreidbare opslagcapaciteit, afstemmen van verbruik op productie van elektriciteit, gestuurd laden van elektrische wagens, …). Op die manier draagt Rensol zijn steentje bij tot een gezondere toekomst voor de komende generaties.

Het volledige team bestaat uit een 25-tal gedreven medewerkers. Om de verdere groei te ondersteunen is men momenteel op zoek naar een Projectleider voor de Technische Backoffice.

Wat houdt de rol van Projectleider Technische Backoffice precies in?

De projectleiders vormen onze Technische Backoffice (TBO) en zijn de centrale draaischijf binnen Rensol. Ze zijn de schakel tussen verkoop en installatie, wat betekent dat zij verkopers technisch bijstaan waar nodig, ze tekenen de legplannen uit, maken de werkvoorbereidingen voor de installatieteams en volgen de werven mee op. Daarna werken zij actief rond onderzoek naar en ontwikkeling van nieuwe producten.

Hoewel veel van de werkvoorbereiding doorgaans vanachter een scherm gebeurt, is de projectleider toch regelmatig op de baan voor interventies, opmetingen, technische bezoeken, opleveringen, elektrische aansluitingen middenspanning, …

Wie zoeken wij ?

  • Een (bij voorkeur) professionele bachelor Elektromechanica, Elektriciteit, Bouw, … of een TSO Industriële wetenschappen, Elektromechanica, Elektriciteit-Elektronica, Bouwkunde, Biotechnische wetenschappen, …
  • Je kan goed samenwerken in teamverband, dit betekent open communiceren met je collega’s en hen betrekken bij waar je mee bezig bent en bijspringen waar nodig.
  • Je bent heel kritisch ten aanzien van informatie die je krijgt en verwerkt van collega’s, klanten en externen. Elke fout die de projectleider maakt heeft immers gevolgen tijdens de uitvoering en afhandeling van het project en beïnvloedt zo het ganse verdere proces.
  • Je steekt graag de handen uit de mouwen, zowel voor uitvoering van je eigen taken als het bijspringen bij de installateurs wanneer nodig (dus je hebt geen hoogtevrees om mee het dak op te gaan).
  • Je hebt ervaring met CAD, je spreekt zeer goed Nederlands en je kan je behelpen in het Frans en Engels.


Wat mag je van Rensol verwachten ?

  • Een ambitieuze werkomgeving : de voorbije 12 jaar heeft Rensol een sterke groei gekend en de groeiplannen voor de komende jaren liggen klaar.
  • Je komt terecht in een dynamisch en heel plezant team van gedreven collega’s.
  • Een familiale sfeer, informeel en no nonsense, waar je gewoon jezelf kan zijn
  • Bij aanvang kan je rekenen op een stevige interne opleiding, en ook nadien ga je steeds kunnen blijven bijleren.
  • Een uitdagende, gevarieerde job met verantwoordelijkheid en een flexibele uurregeling.
Groepsfoto medewerkers Rensol
Rensol realisatie met zonnepanelen op het dak van Carrosserie Vanerum in Zellik
Rensol realisatie met zonnepanelen op het dak van het bedrijf De Schuur in Gent

Hoe solliciteren ?

Interesse in de rol van Projectleider ? Geloof je in de voordelen van duurzame energie ? Aarzel dan zeker niet en bezorg ons je cv met een woordje uitleg omtrent je interesse in deze vacature. Mailen mag naar sandra@rensol.be. We kijken er alvast naar uit om kennis te maken !

Team van installateurs Rensol tussen zonnepanelen