Vacature

Technisch Magazijnier

Sinds 2010 is Rensol aanwezig op de Vlaamse markt en ondertussen uitgegroeid tot een gevestigde waarde op de markt van installateurs zonnepanelen. We willen iedereen bewust maken van de voordelen van PV-installaties en willen ons steentje bijdragen tot de ecologische uitdaging waarmee we de komende jaren en decennia te maken zullen krijgen. We volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet en implementeren ze constant in ons aanbod naar de klant (integratie van panelen met de mogelijkheid tot uitbreidbare opslagcapaciteit, afstemmen van verbruik op productie van elektriciteit, gestuurd laden van elektrische wagens, …). Op die manier draagt Rensol zijn steentje bij tot een gezondere toekomst voor de komende generaties.

Het volledige team bestaat uit een 25-tal gedreven medewerkers. Om de voorbereiding van de installaties feilloos te laten verlopen, zijn we op zoek naar een bijkomende magazijnier.

Wie zoeken wij ?

We zoeken iemand die vooral niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Ervaring is niet noodzakelijk, een opleiding wordt intern voorzien op maat van jouw kennen en kunnen. Belangrijker is de wil om bij te leren, in team kunnen en willen werken, en de bereidheid om mee het dak op te gaan om het vak in je vingers te krijgen.
Je werkt ordelijk en nauwkeurig. Je bent hands-on en gaat mee installeren als dat nodig is. Je denkt vooruit en voorkomt tekorten in de stock en communiceert dit aan TBO. Een ervaring met CAD is een pluspunt. Je kunt overweg met computer en kent de basis van Microsoft Windows en Office (Excel en Word)

Hopelijk herken je jezelf daarnaast in volgende elementen :

 •  een diploma secundair onderwijs bijvoorbeeld mechanische vormgevingstechnieken, elektrische installatietechnieken of een andere specialisatie in het beroepsonderwijs of gelijkwaardig door ervaring
  je hecht belang aan je eigen veiligheid en die van je collega’s
 • je kan Nederlands praten en perfect begrijpen
 • je beschikt over een rijbewijs B (BE is een pluspunt)
 • Heftruck rijbewijs is een voordeel
 

Wat mag je van ons verwachten ?

 • Een uitdagende job met de kans om veel bij te leren
 • Een tof team, waar naast hard werken ook ruimte is om samen plezier te maken
 • Een correcte verloning met alle voordelen verbonden aan PC124 (bouw)
 • 40 uren werkweek (7u30 – 16u00) Hoewel af en toe flexibiliteit gevraagd wordt (late of vroege levering van containers)
 • 32 verlof en rustcompensatiedagen per jaar, getrouwheidszegels, weerverletzegels en premie.
 • Een opleiding op maat van jouw kennis en vaardigheden
Groepsfoto medewerkers Rensol
Rensol realisatie met zonnepanelen op het dak van het bedrijf Lathouwers in Wolvertem
Resnol-magazijn-bestelwagens

Hoe solliciteren ?

Ben je gemotiveerd om nieuwe dingen bij te leren? Haal je voldoening uit efficiënt werken en tevreden klanten? Aarzel dan zeker niet en bezorg ons je cv met een woordje uitleg omtrent je interesse in deze vacature. Mailen graag naar sandra@rensol.be. Binnen een week mag je een seintje verwachten en kijken we samen of jij onze nieuwe medewerker wordt!