subsidies
Author picture

Subsidies voor zonnepanelen: Profiteer nu voordat het te laat is!

Duurzame energiebronnen voor een betere toekomst

In het jaar 2023 gelden er geweldige subsidies voor jou wanneer je besluit zonnepanelen te laten plaatsen. Deze financiële prikkels bieden jou een unieke kans om niet alleen je ecologische voetafdruk te verkleinen, maar ook om op lange termijn flink te besparen op je energierekening. Het is echter van groot belang om snel te handelen, want in 2024 zullen deze subsidies verdwijnen. Normaal gezien werden er voor het jaar 2024 nog subsidies voorzien tot 375 euro. Op 25 september 2023 is deze subsidie herzien en is er besloten om deze af te schaffen. Meer info over deze wijzing kan je hier vinden. Hier bij Rensol begrijpen we volledig hoe belangrijk duurzame energie is en willen we jou helpen om maximaal te profiteren.

Rensol: Jouw partner in duurzaamheid

Rensol staat bekend als een vooraanstaand bedrijf op het gebied van duurzame energieoplossingen. We zijn blij om aan te kondigen dat we een speciale aanbieding hebben voor degenen die vóór 1 november 2023 een offerte ondertekenen. Als jij ervoor kiest om zonnepanelen te laten installeren en zelfs als jouw installatie plaats vindt na 2024, beloven wij de normale subsidies van 2024 voor jou te betalen. Zo kun jij met vol vertrouwen investeren in zonne-energie, wetende dat Rensol jouw investering nog waardevoller maakt. 

Hoe werkt het?

Het proces is simpel en transparant. Als jij de stap wilt zetten naar groene energie met behulp van zonnepanelen, volg dan gewoon deze stappen:

 

  1. Vraag een offerte aan: Neem contact op met ons team en vraag een offerte aan voor jouw zonnepanelenproject.
  2. Onderteken de offerte: Na een persoonlijk bezoek bij jou ter plaatse stellen we een offerte voor. Ben je tevreden bent met de offerte? Onderteken deze dan en bezorg ons het voorschot voor 1 november.
  3. Profiteer van dubbele subsidies: Zelfs als jouw installatie pas na 2024 plaatsvindt en de subsidies niet meer gelden, zorgt Rensol ervoor dat jij het volledige voordeel van de oorspronkelijke subsidies ontvangt.

Conclusie

Met de subsidies voor zonnepanelen die in 2023 beschikbaar zijn en de aanstaande afschaffing in 2024, is er geen beter moment dan nu om te investeren in groene energie. Rensol staat klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen gedurende elke stap van het proces, van A tot Z, net zoals we dat al hebben gedaan voor meer dan 5500 tevreden klanten. Wacht niet tot morgen, maak vandaag nog de keuze voor een duurzamere toekomst met Rensol als jouw partner in duurzaamheid! 

Deel dit artikel

delen
delen
delen
E-mail

Contacteer Rensol

Poverstraat 204, 1731 Relegem


02 309 59 19

Info@rensol.be