Zonnepanelen Merchtem

Zonnepanelen Merchtem

Rensol staat sinds 2010 voor een uitstekende service vanaf het eerste gesprek tot het in bedrijf stellen van de installatie. Voor ons is elke klant belangrijk en elke pv installatie wordt bijgevolg op maat van de klant gemaakt.

Door het aanbieden van een gevarieerd gamma zonnepanelen en noodzakelijke omvormers, krijgt de klant een ruime keuze om van de voordelen van zonne energie te genieten. Op deze manier krijgt de klant ook de nodige inspraak bij deze investering.

Door rekening te houden met het rendement, de terugverdientijd en het esthetische, bieden wij een totaalpakket aan voor een eerlijke prijs. Prijs/kwaliteit streven wij steeds naar het beste aanbod op de markt.

Omdat Rensol niet over één nacht ijs gaat, wordt de opbrengst van een installatie volledig becijferd, waardoor wij een gegarandeerde kWh-garantie kunnen aanbieden. U weet bijgevolg perfect wat u van de opbrengst kan verwachten en welke besparing dit voor u meebrengt.

Bent u in Merchtem op zoek naar een prima installateur zonnepanelen in eigen regio? Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x