Elektricien

Elektricien

Ter ondersteuning van onze ploegen zonnepaneelinstallateurs en dakwerkers zijn we op zoek naar een elektricien met ervaring in huishoudelijke omgevingen, meer bepaald in de renovatie.
Je bent vaak alleen onderweg en bezoekt dagelijks 2 tot 6 klanten. Bij elke klant zorg je voor de netkoppeling van de omvormer. Je werkt verzorgd, netjes en je houdt rekening met de wensen van de klant. Je denkt mee over problemen die ter plaatse naar boven komen. Naast vakbekwaamheid staat Rensol voor service en klantgerichtheid. Jij bent het gezicht van Rensol en staat dus garant voor een uitstekende service.

Wie zoeken wij ?

Je hebt een diploma elektriciteit of elektromechanica (TSO of BSO) en al enkele jaren ervaring in de renovatie. Je hebt een degelijke kennis van het AREI en je kunt logisch nadenken. Indien je het diploma niet bezit, kun je je kennis door ervaring aantonen. De techniek van zonnepanelen en omvormers leer je in ons bedrijf.

Hopelijk herken je jezelf daarnaast in volgende elementen :
- je hecht belang aan je eigen veiligheid en die van je collega's
- je kan zelfstandig werken maar bent ook een teamplayer (ondanks dat je veel alleen op de baan bent is een goede communicatie en uitwisseling met collega's belangrijk)
- je bent bereid om bij te leren
- je beschikt over een rijbewijs B

Wat mag je van ons verwachten ?

- een mobiele job met ruimte voor vrijheid en zelfstandigheid
- een correcte verloning volgens PC 124 met 32 vakantiedagen en standaard extra voordelen zoals dagvergoedingen, ...
- een tof team, waar naast hard werken ook ruimte is om samen plezier te maken
- doorgroeimogelijkheden in functie van je ervaring en ambitie

Hoe solliciteren ? 

Heb je zin om de handen uit de mouwen te steken ? Geloof je in de voordelen van duurzame energie ? Aarzel dan zeker niet en bezorg ons je cv met een woordje uitleg omtrent je interesse in deze vacature. Mailen mag naar sandra@rensol.be. Binnen een week mag je een seintje verwachten en kijken we samen of jij onze nieuwe medewerker wordt !


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x