Werken in een jong, dynamisch bedrijf met familiale sfeer ?

Wij Werven aan : solliciteer nu

Rensol is een dynamisch en snel groeiend bedrijf, waardoor we op regelmatige basis op zoek zijn naar bijkomende medewerkers om ons team te versterken.

Maak je graag deel uit van ons team, en heb je interesse in één van onderstaande functies ? Aarzel dan niet en mail ons uw cv met een korte toelichting van uw motivatie naar sandra@rensol.be.

Vacature Elektricien
Elektricien
Projectleider Technische backoffice
Spontante sollicitatie
Spontane sollicitatie

Ontdek wie we zijn en hoe de zon ons drijft

Bij Rensol draait alles om het omarmen van de zon en het bevorderen van een positieve werkomgeving. We zijn gezond ambitieus en streven ernaar om uitmuntendheid te bereiken in alles wat we doen. Kwaliteit staat bij ons altijd boven kwantiteit, en we zijn trots op de hoogwaardige producten en diensten die we leveren.

Wat ons echt onderscheidt, is onze toewijding aan personeel- en klanttevredenheid. We geloven dat gelukkige en gemotiveerde medewerkers de ruggengraat vormen van een succesvol bedrijf. Daarom investeren we in een positieve werksfeer, waarin collega’s elkaar ondersteunen en samen groeien. We moedigen onze medewerkers aan om hun talenten te ontwikkelen en bieden kansen voor professionele groei.

team instal

Een stralende werksfeer

Rensol Ski

We zijn meer dan alleen collega’s. We vormen een hechte en ondersteunende tweede familie. Samen creëren we een werksfeer waarin iedereen zich gewaardeerd en geïnspireerd voelt.

 

Naast de dagelijkse werkzaamheden organiseren we regelmatig groepsactiviteiten om de teamgeest te versterken en de banden te versterken. Een van de spannende activiteiten die we organiseren is bijvoorbeeld skiën. Samen de bergen trotseren, de sneeuw voelen onder onze voeten en genieten van de adrenaline tijdens het skiën!

OP Rensol ben jij de warme gloed

Bij Rensol kennen we jouw naam, jouw verhaal en jouw talenten. We begrijpen dat jouw bijdrage uniek is en daarom bieden we jou de ruimte om jezelf te zijn en te leren. Of je nu ideeën wilt delen, uitdagingen wilt aangaan of ondersteuning nodig hebt, we zijn er voor je. Samen creëren we een omgeving waarin jij kunt groeien en stralen.

We hechten veel waarde aan het leren kennen van jou als persoon. We willen weten wie je bent, wat je drijft en wat je doelen zijn. Door een persoonlijke benadering zorgen we ervoor dat we jouw talenten en vaardigheden optimaal kunnen benutten. We luisteren naar je ideeën, bieden ondersteuning en stimuleren jouw groei en ontwikkeling.

Personeelsfeest