Industriële installaties

De zon schijnt ook voor uw bedrijf

Ook voor grotere installaties engageren we ons bij Rensol. Zonnepanelen op bedrijfsgebouwen, landbouwbedrijven en publieke gebouwen, daar schrikken we niet van terug. 

Grote gebouwen met een bijna constante activiteit of bezetting vereisen een andere aanpak. Aan de analyse van het verbruiksprofiel en de bepaling van het aantal zonnepanelen voor een maximaal rendement gaat een grondige studie aan vooraf.

Studie inbegrepen in de prijs

Uw investering in zonnepanelen vereist een grondige voorbereiding. Ons ingenieursteam analyseert uw verbruiksprofiel en plaatst die tegenover het ingeschatte profiel van een zonnepaneelinstallatie kwartier per kwartier en dat voor een heel jaar. 

Zo voorspellen wij het rendement van de voorgestelde installatie. U hoeft geen extern studiebureau in te schakelen voor de berekeningenEn wij assisteren u in de administratieve procedure met de netbeheerder

Geef uw dossier in onze handen, wij brengen het in orde.

Industriele-installaties-schem-Rensol-9
Industriele-installaties-Rensol-10

Verschillende factoren om rekening mee te houden

In onze berekening houden wij rekening met de beschikbare plaats op het dak, de schaduwobjecten, de oriëntatie, de stabiliteit en de staat van het dak. We zoeken altijd naar het optimum voor uw bedrijf, de maximale dekking nl. een minimale injectie én voldoende hoge totale productie.

Na de plaatsing monitoren we de hele installatie en sturen we bij waar nodig.

Bezoek ons dak

Ook bij Rensol geven we het goede voorbeeld. Bij het bezoek aan onze toonzaal nemen we u mee naar ons dak. 

Daar ziet u hoe wij onze energie met zonnepanelen opwekken en tonen wij u het verschil in de types panelen.

Rensol dak
Rensol Lab