Zonnepanelen

Niet alleen verkoop en installatie is wat u koopt bij een bedrijf, maar ook de service en garantie. Die staat bij ons hoog in het vaandel. Onze opgegeven rendementen kloppen en onze producten zijn van hoge kwaliteit. Indien er zich een probleem zou voordoen verhelpen wij dit.

Lees meer
Rensol - installateur zonnepanelen

Een installatie zonder subsidies

Ook na het wegvallen van de groene stroomcertificaten blijft een pv installatie een interessante investering .

Lees meer
Rensol - installateur zonnepanelen

Service & Garantie

U koopt niet enkel een pv installatie bij ons, maar ook service en garantie. Service en garantie staan bij ons hoog in het vaandel. Onze opgegeven rendementen voor uw pv installatie kloppen en onze producten zijn van hoge kwaliteit. Rensol is naast zonnepanelen installateur ook bewaker van zijn pv installaties.

Lees meer
Rensol - installateur zonnepanelen

Werking zonnepanelen

Een zonnepaneel is een dubbele glasplaat waartussen zonnecellen zijn aangebracht. Zonnecellen zijn gemaakt van silicium. Dit materiaal heeft de bijzondere eigenschap daglicht in elektrische energie om te zetten (ook wel 'Photo Voltaic' of 'PV' genoemd), wat resulteert in zonne energie of groene energie.

Lees meer
Rensol - installateur zonnepanelen

Gebruikte materialen

Rensol biedt alle soorten zonnepanelen aan, alsook de montagesystemen, bekabeling, omvormer en de koppeling aan het net. In deze sectie vindt u wat meer informatie over de producten die Rensol gebruikt om u een kwaliteitsvolle, maar betaalbare installatie aan te bieden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x