Rensol-evolutie-prijzen-electricteit
Author picture

Zonnepanelen nog sneller terugverdiend

We kunnen er niet om heen: alles wordt duurder én er is een schaarste van steeds meer producten.
De Corona nasleep en de oorlog in Oekraïne hakken er bij iedereen in.

Hernieuwbare energie in opmars maar schaarste op de markt

De energieprijzen van gas en elektriciteit swingen de pan uit. Logisch dat velen op zoek gaan naar alternatieve oplossingen. Er is een ongeziene interesse in systemen voor hernieuwbare energie.
En dat voelen wij.

Klanten die al zonnepanelen hadden vragen massaal naar thuisbatterijen om hun opgewekte zonne-energie te stockeren en te gebruiken wanneer het hen past.

Die grote vraag naar thuisbatterijen is sinds vorig jaar bij de eerste prijsstijgingen van energie enorm gestegen. Alle stockartikelen zijn ondertussen geleverd en geïnstalleerd. Ook in onze sector zijn er nu wachtlijsten, net zoals in de automobielsector, bij de warmtepompen en bij de fietsen.

Neem daarbij nog eens de schaarste aan de chips voor de elektronische onderdelen, dan besef je dat er nog heel wat onafgewerkte toestellen wachten op afwerking.

En dan zwijgen we nog over de steeds hogere prijzen van grondstoffen die onrechtstreeks ook onze markt beïnvloeden: metaal, aluminium, koper, isolatie en zelfs hout.
Je begrijpt dat zelfs de fabrikanten van zonnepanelen met hun handen in het haar zitten.

Kiezen voor hernieuwbare energie blijft een goede investering

Je eigen stroom opwekken is en blijft een winstgevende investering, zelfs nu nog meer dan voordien. Door de stijgende energieprijzen kan jij nu nog sneller jouw investering terugverdienen.

Wij kunnen geen koffiedik kijken en durven jou zeker niet beloven dat jouw energieleverancier binnen een bepaalde tijd terug de oude energietarieven zal hanteren. We vrezen zelfs het tegendeel.

Het is daarom nog altijd opportuun om te laten berekenen hoeveel je met een PV-installatie met of zonder batterijopslag jaarlijks kan besparen. Ook al zal je nog een tijdje moeten wachten op de installatie.

Rensol heeft op 12 jaar al meer dan 4000 klanten bediend, tevreden klanten die nu nog meer genieten van hun zelfopgewekte stroom.
Wij laten niets aan het toeval over en houden de markt nauwkeurig in het oog. Onze klanten kunnen op ons rekenen.

Wist je dat je bij Rensol terecht kan voor kapotte of afgedankte zonnepanelen? Wij zijn een inzamelpunt van PV Cycle en zorgen zo mee dat 93% van de zonnepanelen gerecycleerd worden naar nieuwe grondstoffen.

Benieuwd hoe zonnepanelen het verschil maken in jouw portemonnee?

Vul op https://www.rensol.be/offerte-aanvragen/ je gegevens in en wij berekenen hoeveel honderden euro’s jij kan besparen op je energiefactuur.
Weet wel dat wij geen zonnepanelen op asbesthoudende daken en onderdaken plaatsen. Hierin volgen wij de richtlijnen van Ovam.

Met zonnige groeten, jouw RENSOL team!

Team van installateurs Rensol tussen zonnepanelen

Deel dit artikel

delen
delen
delen
E-mail

Contacteer Rensol

Poverstraat 204, 1731 Relegem


02 309 59 19

Info@rensol.be